Skip to main content

Coaches zijn er voor u

Wil je graag een keer praten met iemand met een professionele achtergrond? Dat kan met een coach van Het Oude IJssel Huis. Een coach is een vrijwilliger met kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ondersteuning van mensen die leven met kanker. Hij/zij houdt één op één gesprekken met bezoekers. Deze gesprekken zijn gratis. 

Je kunt een gesprek met een coach aanvragen bij de gastvrouw/-heer of via onderstaande button. Een individueel gesprek kan gaan over thema's als kanker en werk, vermoeidheid, kanker in het gezin, vragen van jongvolwassenen, werken aan vitaliteit, levensvragen, omgaan met verlies en rouw, begeleiding van klachten procedures, mantelzorg, voorbereiding op het levenseinde en financiële en erfrechtelijke zaken, etc.

Onze coaches hebben een professionele hulpverleners achtergrond. Bijvoorbeeld medisch maatschappelijk werk; rouwverwerking of psychologische problematiek. Onze coaches ondersteunen en adviseren je vanuit hun opleiding en ervaring en verwijzen je indien nodig naar andere professionele hulpverlening. Zij helpen je om je beter te redden in de situatie waarin jij door kanker terecht bent gekomen.

Na aanmeldingen nemen we telefonisch contact met u op.