Skip to main content

Aanmelden activiteiten:

via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
op dinsdag, woensdag of op donderdag: 0314-646024 (10-16 uur)
Het Oude IJssel Huis, 7001 EZ Doetinchem

Varen met een sloep

Dinsdag 29 augustus van 13.30 tot 15.30,
Locatie: Het Oude IJssel Huis

Deze dag gaan wij samen een mooie vaartocht maken over de Oude IJssel. Lijkt het je leuk om mee
te gaan? Geef je dan snel op! Er kunnen 8 gasten meevaren!
Kosten per deelnemer bedragen €5,-
Wil je deze middag bijwonen?
Meldt je dan aan via onderstaande info.

Samen gezellig op pad

Als je samen wandelt of fietst praat je makkelijk onderweg. Het is heel anders dan rond de tafel te zitten. Het hoeft niet echt niet altijd over kanker te gaan, gezellig kletsen over je gezin of wat je bezighoudt in het dagelijks leven is ook leuk. Of gewoon van de natuur te genieten en lekker even fysiek bezig te zijn. Het is ook leuk om zo elkaar wat beter te leren kennen!

Wandelen

Met een klein groepje 

Als je samen wandelt of fietst praat je makkelijk onderweg. Het is heel anders dan rond de tafel te zitten. Het hoeft niet echt niet over kanker te gaan, gezellig kletsen over je gezin of wat je bezighoudt in het dagelijks leven is ook leuk. Of gewoon van de natuur te genieten en lekker even fysiek bezig te zijn. Het is ook leuk om zo elkaar wat beter te leren kennen!

De ene keer gaan we naar de Kruisbergse bossen, de andere keer naar de Koekendaal. Ook mag de gast aangeven waar er wordt gewandeld. Er wordt voor vervoer gezorgd. Vertrek om 13.00 uur vanuit het Oude IJssel Huis. Je bent dus van harte welkom!

wandelen 5

Fietsen

Het is elk jaargetijde mooi om te fietsen in en rondom Doetinchem. Vaak drinken we even koffie onderweg, aangeboden door Het Oude IJssel Huis.
De omgeving van Doetinchem is rijk aan bos en water en is een prachtige omgeving voor natuurliefhebbers. Samen fietsen is natuurlijker gezelliger dan alleen.
Vertrek 11 uur vanaf Het Oude IJssel Huis, om 12.30 uur zijn wij weer terug.

fietsen 4