Skip to main content

Huisvrienden en Giften

Het Oude IJssel Huis geeft kracht om door te gaan

Mensen met kanker hebben positieve input nodig. Zij zoeken naar kracht om door te gaan. Het Oude IJssel Huis wil de katalysator zijn die leidt naar deze kracht. Dat kan op verschillende manieren, variërend van een goed gesprek tot deelname aan diverse activiteiten. De keuze is steeds aan de gast. Bij onze deur staat: Samen omgaan met kanker. En dat is precies wat we willen.

U kunt het huis financiëel helpen om deze kracht te geven
Stichting Het Oude IJssel Huis draait volledig op giften en donaties en ontvangt geen subsidies. Het huis is afhankelijk van bijdragen. Ook van uw bijdrage! Daarmee kunnen wij ons tot het uiterste inspannen om mensen met kanker nieuwe kracht te geven.

Word Huisvriend

Voor 25 euro per jaar word u huisvriend. Doe dit. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier bijdragen aan een prachtig initiatief: Het Oude IJssel Huis voor mensen met kanker en hun naasten.

Eenmalige gift

Het Oude IJssel Huis ontvangt geen subsidie. Daarom hebben wij u nodig om ons belangrijke werk te kunnen blijven doen. Naast een Huisvriend worden voor 25 euro per jaar kunt u ook een eenmalige gift doen. Wij zijn daar heel blij mee! Hiermee steunt u dit prachtige initiatief: Het Oude IJssel Huis voor mensen met kanker en hun naasten. Ons rekeningnummer is: IBAN NL08 RABO 0130 0741 95

Bij een gift via een storting op ons rekeningnummer krijgen wij alleen uw naam te zien. Om u te kunnen bedanken en goed te informeren over de ontwikkelingen rond het huis willen wij graag uw contactgegevens ontvangen. Wilt u uw gegevens mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de communicatie van de stichting met u.